Google Translate


Om mig:

Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.

Arkiv

Original DSM-Shirt

Beställ bland annat ADHD-tröjan från DSM-Shirt

533228_10151569645770079_287223223_n

Original DSM-Shirt bygger på de fem saker vi kan bäst, grafisk form, snygga t-shirts, psykiatri, originalitet och att inte stigmatiseras av sin diagnos. Eftersom det finns ett stort utbud av tröjor så är det lätt att hitta en modell som passar just dig och varje tröja trycks unikt efter din beställning, men tänk på att om du väljer färg själv kan vi eller vår leverantör inte garantera att det fungerar ihop. Kolla förhandsvisningen extra noga och tänk till ett varv extra. Det kommer att komma fler produkter framöver, så besök sidan regelbundet. Vi tar gärna mot önskemål.

Jag har bland annat studerat på Forsbergs stora kvällsskola, arbetat på reklambyrå, marknadsfört kläder och har mode som ett av mina specialintressen. Inom Attention tryckte vi från början upp en liten upplaga med ADHD-t-shirtar som blev väldigt populära. Vi tryckte ytterligare tusen exemplar som vi sålde på mässor, men det kostar att ligga ute med så mycket pengar och vi var inte alltid helt nöjda med trycket eller tröjorna vi fick. Dessutom fick vi mycket önskemål om olika modeller. Det är svårt för en intresseorganisation att rodda detta.

Efter lite letande bland tryckerier som både kunde ta hand om distributionen och betalningen (något vi haft problem att hinna med) så föll valet på amerikanska Cafepress. Deras tryck håller bra kvalitet (jag har testat dem själv och beställde faktiskt min första adhd-tröja från dem) liksom många av tröjorna, en tumregel när det gäller bomull, med andra material varierar det är att kolla gramvikten, ju högre den är desto tjockare är tröjan och desto längre håller den.

Blir det inte dyrare att beställa från USA? Nej faktiskt inte, med den låga dollarkursen är det väldigt förmånligt. Därför är priserna just nu i dollar och inte i exempelvis euro eftersom det sista blivit dyrare. Bara frakten hade blivit den dubbla om vi hade använt ett svenskt tryckeri. Ibland måste man gå över Atlanten för att hämta vatten…

Betalningen sker tryggt via Paypal som accepterar i stort sett alla kreditkort, det innebär att varken vi eller den du beställer från kan se ditt kortnummer. Tack för att du handlar hos Original DSM-Shirt.

En kommentar till Original DSM-Shirt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:

Saker jag skulle vilja ha: