Google Translate


Om mig:

Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.

Senaste inlägg

Arkiv

Om Ragnevi

972533_10151425343880079_1318224548_nMitt namn är Henrik D. Ragnevi. Jag är född 1978 och bor i Göteborg på Guldheden. Dagtid arbetar jag på Attention i Göteborg men är också engagerad i riksförbundets styrelse och NSPH och är därför en frekvent resenär mellan Göteborg och Stockholm. Den ideella sektorn är en väldigt speciell arbetsplats där det hela tiden är en jakt på pengar och nya projekt, samtidigt så har jag mött otroligt engagerade och fantastiska människor som verkligen brinner för sin sak. Men ibland känns det som att vara med i en dokusåpa…

Från början var det inte alls tänkt att jag skulle arbeta inom det här området, jag har en fil.kand inom Filmvetenskap och en nästan avslutad magisterexamen från Chalmers och är något av en humanistisk teknolog. Vilket kanske märks på min förkärlek för tekniska prylar.

Jag har också studerat grafisk form på Forsbergs stora kvällskurs och valde mellan Chalmers, Saint Martins Mastersprogram i London och Forsbergs dagskola i Stockholm, men eftersom jag precis flyttat tillbaka till Göteborg efter att ha studerat Filmvetenskap i Stockholm så kände jag att jag ville vara kvar i stan, men det var inget lätt val när du blivit antagen på alla tre utbildningarna, så jag drog faktiskt lott och valet föll på Chalmers…

Under min studietid hade jag varit aktiv inom Saco studentråd och jag blev i slutet av mina studier engagerad inom Attention i Göteborg och där blev jag kvar och kommer förmodligen bli så länge jag känner att jag kan utveckla organisationen. Frågor som jag brinner för är vårdpolitiska frågor inom psykiatrin, arbetsmarknadsfrågor och socialförsäkringsfrågor.

När jag är ledig så tycker jag om att kolla på TV-serier eller film, en del av vad jag gillar går att hitta i min filmsamling på My Movies. Jag har ett stort intresse av klassiskt vintage och herritagemode, tidlösa märken som Barbour, Hugo Boss, Ralph Lauren, Woolrich och Burberry tillhör favoriterna. Men jag tycker också om att sitta ut på krogen med vänner och ta en öl, helst mörk sådan eller IPA och jag tycker det är kul att pröva nya sorter.

Jag är en van föreläsare och utbildare inom både PR och psykiatriska funktionsnedsättningar och har utbildat idéella organisationer, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Arbetsmiljöverket, Kriminalvården, socialtjänsten i flertal kommuner, Chalmers, gymnasieskolor och vårdgivare. Utöver det håller jag också studiecirklar om brukarinflytande, presentationsteknik och mänskliga rättigheter.

2 kommentarer till Om Ragnevi

 • Pingback: Hur verkliga är nyhetsartiklar kring individer med NPF? – Anjektus

 • Kalle Falk skriver:

  Hej,

  Mitt namn Är Kalle Falk. Jag är en frilansare som arbetar för Promo-Logic, en online medie byrå.

  Skulle du vara intresserad I att skriva och publicera en artikel som är relevant för dina läsare, med en länk till en av mina klienter, för ett faställt pris som vi vill betala till dig?

  Om du är intresserad låt mig få veta och jag vill ge dig mera information.

  Också om du äger eller driver andra sidor var snäll att ge mig en lista så jag kan gå igenom dem.

  ragnevi.se
  MVH,

  Kalle Falk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:

Saker jag skulle vilja ha: