Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Efter att firman som skulle renoverat Vasabron gått i konkurs och bygget blivit försenat med ett år, gör Göteborgs stad en liten stadspark på den nedstängda hållplatsen, det blir lite känsla av Berlin. Undra hur många fler sådana här kreativa lösningar vi kommer få se framöver till följd av Västlänken?

Efter att firman som skulle renoverat Vasabron gått i konkurs och bygget blivit försenat med ett år, gör Göteborgs stad en liten stadspark på den nedstängda hållplatsen, det blir lite känsla av Berlin. Undra hur många fler sådana här kreativa lösningar vi kommer få se framöver till följd av Västlänken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: