Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

De som påstår att dessa skrivs ut för lättvindigt har inte pratat med Carlanderska, Doktor.se eller Kaserntorgets jour. Lyckades äntligen få träffa en vettig läkare på Alléjouren. När jag förklarade att de jäkla ipren på 800 mg jag fått utskrivet fungerade lika bra som om jag lägger dem under kudden, skrattade han och sa, jo så brukar det vara. Hoppas att smärtan i ryggen försvinner nu så jag kan gå till jobbet imorgon. Börjar 06:45. 😴

De som påstår att dessa skrivs ut för lättvindigt har inte pratat med Carlanderska, Doktor.se eller Kaserntorgets jour. Lyckades äntligen få träffa en vettig läkare på Alléjouren. När jag förklarade att de jäkla ipren på 800 mg jag fått utskrivet fungerade lika bra som om jag lägger dem under kudden, skrattade han och sa, jo så brukar det vara. Hoppas att smärtan i ryggen försvinner nu så jag kan gå till jobbet imorgon. Börjar 06:45. 😴

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: