Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Svenny Kopp pratar om flickor och kvinnor med Essence

Svenny Kopp pratar om flickor och kvinnor med Essence.– Kännedomen om kvinnor och flickor med adhd och autism har ökat under senaste åren, men de är fortfarande underdiagnosticerade jämfört med pojkar och män.Kopp pratar om riskfaktorer bland flickor med adhd är bland annat självmord, medan för unga kvinnor med adhd är en riskfaktor tidigt mödraskap och lika stor risk som för män att utveckla kriminalitet.– Ungefär 80 procent av flickorna och kvinnorna i studien som hade en autismspektrumdiagnos hade också adhd, säger hon.– Att det finns flera diagnoser är ytterligare en riskfaktor för ett sämre utfall i framtiden, därför är det viktigt att den upptäcks.– För många av dessa unga kvinnor verkar det lättare för dem att hitta en pojkvän, än att hitta en nära väninna, säger Svenny Kopp.

Svenny Kopp pratar om flickor och kvinnor med Essence.– Kännedomen om kvinnor och flickor med adhd och autism har ökat under senaste åren, men de är fortfarande underdiagnosticerade jämfört med pojkar och män.Kopp pratar om riskfaktorer bland flickor med adhd är bland annat självmord, medan för unga kvinnor med adhd är en riskfaktor tidigt mödraskap och lika stor risk som för män att utveckla kriminalitet.– Ungefär 80 procent av flickorna och kvinnorna i studien som hade en autismspektrumdiagnos hade också adhd, säger hon.– Att det finns flera diagnoser är ytterligare en riskfaktor för ett sämre utfall i framtiden, därför är det viktigt att den upptäcks.– För många av dessa unga kvinnor verkar det lättare för dem att hitta en pojkvän, än att hitta en nära väninna, säger Svenny Kopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: