Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Miljöminister Karolina Skog i Bara Politik bekräftar problemen på SJ och säger att idag är det fortfarande rimligt att flyga mellan Stockholm och Göteborg, hennes uttalande gäller när det finns en utbyggd och fungerande tågtrafik mellan Göteborg och Stockholm.- Idag går det inte att lita på tåget, säger hon i programmet.Bra att regeringen slutar blunda för SJ:s problem, nu saknas bara en politik för att lösa dem. Men en insikt är ett litet steg på väg…

Miljöminister Karolina Skog i Bara Politik bekräftar problemen på SJ och säger att idag är det fortfarande rimligt att flyga mellan Stockholm och Göteborg, hennes uttalande gäller när det finns en utbyggd och fungerande tågtrafik mellan Göteborg och Stockholm.- Idag går det inte att lita på tåget, säger hon i programmet.Bra att regeringen slutar blunda för SJ:s problem, nu saknas bara en politik för att lösa dem. Men en insikt är ett litet steg på väg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: