Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

På Wikipedia så listas Främlingarna av Carina Rydberg, förvånad över hur boken kunnat släppas och gått mig helt förbi så började jag leta efter den. Men den fanns ingenstans… Förutom inlägget på Wikipedia så finns inget på nätet om den sedan 2010, då den redan var försenad med två år. Finns boken släppt överhuvudtaget? Hittade bild på vad som kan varit utkast på omslag.

På Wikipedia så listas Främlingarna av Carina Rydberg, förvånad över hur boken kunnat släppas och gått mig helt förbi så började jag leta efter den. Men den fanns ingenstans... Förutom inlägget på Wikipedia så finns inget på nätet om den sedan 2010, då den redan var försenad med två år. Finns boken släppt överhuvudtaget? Hittade bild på vad som kan varit utkast på omslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: