Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Efter att lyssnat på kommentarerna från de unga tonårstjejerna bredvid mig på Starbucks har jag fått lära mig att Baywatch är bästa filmen, att det finns flera olika appar med filter på mobilen som ger dig bättre hy på selfies och att det är otänkbart att ha en pojkvän som är kortare än att hans haka går till din panna. Han ska också ha stora händer, men tjejen konstaterar att det är inget problem för hon har så små händer.Nu diskuterar de om Frappucinon är bättre på Espresso House (snälla gå dit), och att människor i Stockholm säger Expresso House.- Men det finns inget X där…De är nöjda med betygen från åttonde klass, får jag veta. Inte för att de diskuterar eventuella val av gymnasieprogram…

Efter att lyssnat på kommentarerna från de unga tonårstjejerna bredvid mig på Starbucks har jag fått lära mig att Baywatch är bästa filmen, att det finns flera olika appar med filter på mobilen som ger dig bättre hy på selfies och att det är otänkbart att ha en pojkvän som är kortare än att hans haka går till din panna. Han ska också ha stora händer, men tjejen konstaterar att det är inget problem för hon har så små händer.Nu diskuterar de om Frappucinon är bättre på Espresso House (snälla gå dit), och att människor i Stockholm säger Expresso House.- Men det finns inget X där...De är nöjda med betygen från åttonde klass, får jag veta. Inte för att de diskuterar eventuella val av gymnasieprogram...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: