Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ringde Göteborgs stad och anmälde att det växte Björnloka som var över tre meter på en tomt bredvid Toys'r"us . Intresset från kommunen var svalt, tydligen har flera redan anmält men de tänker inget göra. Växten är giftig och växer bredvid en leksaksbutik, visserligen är tomten inhägnad men hur många unga stoppas av lite taggtråd?

Ringde Göteborgs stad och anmälde att det växte Björnloka som var över tre meter på en tomt bredvid Toys'r"us . Intresset från kommunen var svalt, tydligen har flera redan anmält men de tänker inget göra. Växten är giftig och växer bredvid en leksaksbutik, visserligen är tomten inhägnad men hur många unga stoppas av lite taggtråd?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: