Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Har Comhem köpts upp av en frikyrklig koncern, har de börjat värna sina kunders integritet, tagit ställning för nätneutralitet eller har marknadsavdelningen rökt på?Nej det är bara en ovanligt flummig finansierad artikel om Comhems HR-avdelning som själva tycker de är förträffliga, där de ser sin verksamhet som en samhällstjänst och där de pratar om vikten av sin värdegrund… Men snälla Comhem, försök inte… Efter 15 år kan vi väl vara ärliga mot varandra, du är enbart ute efter mina pengar… Jag vill bara ha ett stabilt bredband och så bra bild på TV:n som möjligt, sedan så hoppas jag att du inte lämnar ut mina personuppgifter för att jag tankar hem lite TV-serier emellanåt som inga kanaler eller streamingtjänster visar ändå.Deal?

Har Comhem köpts upp av en frikyrklig koncern, har de börjat värna sina kunders integritet, tagit ställning för nätneutralitet eller har marknadsavdelningen rökt på?Nej det är bara en ovanligt flummig finansierad artikel om Comhems HR-avdelning som själva tycker de är förträffliga, där de ser sin verksamhet som en samhällstjänst och där de pratar om vikten av sin värdegrund... Men snälla Comhem, försök inte... Efter 15 år kan vi väl vara ärliga mot varandra, du är enbart ute efter mina pengar... Jag vill bara ha ett stabilt bredband och så bra bild på TV:n som möjligt, sedan så hoppas jag att du inte lämnar ut mina personuppgifter för att jag tankar hem lite TV-serier emellanåt som inga kanaler eller streamingtjänster visar ändå.Deal?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: