Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Den feministiske mannens homofobi


Det finns något extremt självupptaget över artikelförfattaren Alexander Petterson i sin senaste krönika. Jag tycker synd om de presumtiva homosexuella män som reduceras till några som han ska försöka ligga med i sin egna politisk korrekthetskamp, som han skriver själv:
”Jag tränar mig för att en dag kunna ligga med dem”.

Det verkar inte heller räcka med något snabbt pang på i ett darkroom på nån videoklubb, utan det ska tydligen fredagsmysas också… Det är en otroligt respektlös syn på manlig homosexualitet, hade jag dejtat en snubbe och faktiskt varit intresserad och det sedan visade sig att det bara handlade om något politiskt ställningstagande och att han hade inte något intresse av mig hade jag nog känt mig både förlöjligad, förminskad och sårad.

Det är sorgligt att konstatera att en tidning som Feministiskt Perspektiv släppt igenom en så raljerande text om manlig homosexualitet.

Som om de bara missat hur homosexuella i över hundra år kämpat för att deras kärlek ska accepteras och respekteras lika mycket som heterosexuellas. Ja, nästan som om den kampen inte ens funnits…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: