Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bret Easton Ellis the Deleted känns som en pastisch på honom själv

I sina bästa stunder påminner Bret Easton Ellis nya satsning om en filmad fotosession av Guy Bourdin, fotot är exceptionellt, liksom miljöerna och skådespelarna är bättre på att posera än agera. Men Bret har ändå valt att göra en miniserie full Fulltime, det är inte första gången som han både skriver manus för film eller TV, men första gången som han producerar och regisserar själv en längre produktion. Eller längre, det rör sig om åtta webbisoder på under en kvart producerat för onlinetjänsten Fullcren om en grupp ungdomar som flytt från ett institut, nu vill de bara leva ett normalt liv som i Bret Easton Ellis värld innebär ta droger och ha sex till höger och vänster, varvat med lite självskadebeteende och lite omotiverade mördande. Det känns nästan som en pastisch på Bret Easton Ellis, men i brist på annat så kommer jag se genom serien ändå. Glöm inte säga upp ditt konto på Fullscreen, som svensk fungerar ändå ingenting i deras app, mer än denna. #breteastonellis #thedeleted #fullscreen

I sina bästa stunder påminner Bret Easton Ellis nya satsning om en filmad fotosession av Guy Bourdin, fotot är exceptionellt, liksom miljöerna och skådespelarna är bättre på att posera än agera. Men Bret har ändå valt att göra en miniserie full Fulltime, det är inte första gången som han både skriver manus för film eller TV, men första gången som han producerar och regisserar själv en längre produktion. Eller längre, det rör sig om åtta webbisoder på under en kvart producerat för onlinetjänsten Fullcren om en grupp ungdomar som flytt från ett institut, nu vill de bara leva ett normalt liv som i Bret Easton Ellis värld innebär ta droger och ha sex till höger och vänster, varvat med lite självskadebeteende och lite omotiverade mördande. Det känns nästan som en pastisch på Bret Easton Ellis, men i brist på annat så kommer jag se genom serien ändå. Glöm inte säga upp ditt konto på Fullscreen, som svensk fungerar ändå ingenting i deras app, mer än denna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: