Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Senaste inlägg
Arkiv

Attention I Göteborg fick följande brev och självklart vill vi försöka hjälpa till. Kanske finns det någon annan av våra medlemmar som kan bistå med något så här inför jul?Brevet lyder: "Hej!Jag går direkt till mitt ärende ifråga. Mitt namn är Tony och jag är en intern på Anstalten Högsbo. Vänder mig till er med en önskan och förhoppning att ni skulle kunna tänka er donera priser till vår bingo och andra turneringar som vi kommer anordna under julhelgerna? Anstalten har förbjudit kortlekar på anstalten och säger det inte finns några pengar att köpa in nya spel el priser för… spelen som finns oftast inte är kompletta eller Kraftigt slitna av tidens gång. Så nu är det upp till oss interner att försöka samla ihop sånt som skulle kunna vara priser, är T.ex. vykort, frimärken, böcker, batterier, korsords tidningar den typen av priser söker vi. Spel som är mycket populära är Backgammon och som det är idag finns det ett spel på 32 interner vilket kan leda till osämja. Men givetvis är alla typer av sällskapsspel eller priser mycket välkomna, Jag kan redan nu säga de intagna skulle vara mycket tacksamma, speciellt nu under rådande jultider då varje tillfälle att kunna släppa tankarna på sina barn/hustru/flickvän/föräldrar eller andra viktiga personer man inte får eller kan träffa under rådande omständigheter. Vilket blir extra jobbigt under julhelgerna. Skulle det nu vara så ni kan tänka er vara så generösa att donerar till oss så säger jag TACK från oss alla på avd. 3-4:an, och vi önskar dig/er alla en riktigtGOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR." Sänd donationen till:ANSTALEN HÖGSBO Tony SahlénAnna Odhners gata 4442130 VÄSTRA FRÖLUNDA

Attention I Göteborg fick följande brev och självklart vill vi försöka hjälpa till. Kanske finns det någon annan av våra medlemmar som kan bistå med något så här inför jul?Brevet lyder: "Hej!Jag går direkt till mitt ärende ifråga. Mitt namn är Tony och jag är en intern på Anstalten Högsbo. Vänder mig till er med en önskan och förhoppning att ni skulle kunna tänka er donera priser till vår bingo och andra turneringar som vi kommer anordna under julhelgerna? Anstalten har förbjudit kortlekar på anstalten och säger det inte finns några pengar att köpa in nya spel el priser för... spelen som finns oftast inte är kompletta eller Kraftigt slitna av tidens gång. Så nu är det upp till oss interner att försöka samla ihop sånt som skulle kunna vara priser, är T.ex. vykort, frimärken, böcker, batterier, korsords tidningar den typen av priser söker vi. Spel som är mycket populära är Backgammon och som det är idag finns det ett spel på 32 interner vilket kan leda till osämja. Men givetvis är alla typer av sällskapsspel eller priser mycket välkomna, Jag kan redan nu säga de intagna skulle vara mycket tacksamma, speciellt nu under rådande jultider då varje tillfälle att kunna släppa tankarna på sina barn/hustru/flickvän/föräldrar eller andra viktiga personer man inte får eller kan träffa under rådande omständigheter. Vilket blir extra jobbigt under julhelgerna. Skulle det nu vara så ni kan tänka er vara så generösa att donerar till oss så säger jag TACK från oss alla på avd. 3-4:an, och vi önskar dig/er alla en riktigtGOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR." Sänd donationen till:ANSTALEN HÖGSBO Tony SahlénAnna Odhners gata 4442130 VÄSTRA FRÖLUNDA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: