Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tack alla som kom på studiecirkeln "Var finns hjälpen?" som jag hade idag på Attention i Göteborg, passande nog på internationella funktionshinderdagen. Vi har gått genom materialet Samhällsguiden, som fokuserar på var du som förälder vänder dig för rätt hjälp och stöd för ditt barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.Tack allihopa för en givande dag och intressanta diskussioner.

Tack alla som kom på studiecirkeln "Var finns hjälpen?" som jag hade idag på Attention i Göteborg, passande nog på internationella funktionshinderdagen. Vi har gått genom materialet Samhällsguiden, som fokuserar på var du som förälder vänder dig för rätt hjälp och stöd för ditt barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.Tack allihopa för en givande dag och intressanta diskussioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: