Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En märklig reklamkampanj med Alice Tedorescue med en slogan, "lokalsinne i världsklass". Oavsett vad eventuella läsare kan tycka om ledarsidans politiska utveckling, är det märkligt tyst om hur Göteborgs-Posten nästan helt på ledarsidan slutat bevaka lokalpolitiska frågor. Och det inte alltför många år efter de så kallade Muteborg-skandalerna. Är korruptionen borta nu? Har staden ingen bostadsbrist? Finns det inga köer till förskolan? Är ett nytt arenakomplex vad staden behöver? Vad för konsekvenser innebär Västlänken för centrum? Förvänta dig inga svar eller analyser på GP:s ledarsida, där är det som om Göteborg har slutat existera… Och mot det hörs ingen kritik alls.

En märklig reklamkampanj med Alice Tedorescue med en slogan, "lokalsinne i världsklass". Oavsett vad eventuella läsare kan tycka om ledarsidans politiska utveckling, är det märkligt tyst om hur Göteborgs-Posten nästan helt på ledarsidan slutat bevaka lokalpolitiska frågor. Och det inte alltför många år efter de så kallade Muteborg-skandalerna. Är korruptionen borta nu? Har staden ingen bostadsbrist? Finns det inga köer till förskolan? Är ett nytt arenakomplex vad staden behöver? Vad för konsekvenser innebär Västlänken för centrum? Förvänta dig inga svar eller analyser på GP:s ledarsida, där är det som om Göteborg har slutat existera... Och mot det hörs ingen kritik alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: