Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Visst, jag var inte så jätteimponerad över H&M:s Kenzo-kollektion, men jag tycker det är uselt att det inte fanns större storlekar än Large för män och medium för kvinnor, fast H&M sagt i förhandsinformation att större storlekar skulle finnas. #hmxkenzo #mensfashion #hm #kenzo

Visst, jag var inte så jätteimponerad över H&M:s Kenzo-kollektion, men jag tycker det är uselt att det inte fanns större storlekar än Large för män och medium för kvinnor, fast H&M sagt i förhandsinformation att större storlekar skulle finnas. #hmxkenzo #mensfashion  #hm #kenzo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: