Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Från dagens föreläsning på Röhsska Museet om Alexander Mcqueen, bilder från hans genombrottsutställning Highland Rape från 1995. #alexandermcqueen

Från dagens föreläsning på Röhsska Museet om Alexander Mcqueen, bilder från hans genombrottsutställning Highland Rape från 1995. #alexandermcqueen

En kommentar till Från dagens föreläsning på Röhsska Museet om Alexander Mcqueen, bilder från hans genombrottsutställning Highland Rape från 1995. #alexandermcqueen

  • Coltin skriver:

    Excellent post. Keep writing such kind of info on your page. Im really impressed by it. Hey there, You have done a fantastic job. I&182#7;ll definitely digg it and in my view recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: