Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Kommentarer
Arkiv

Kenzo x H&M:s kollektion känns lite som Riddler i Batman möter Fresh Prince i Bel Air. #kenzoxhm

Kenzo x H&M:s kollektion känns lite som Riddler i Batman möter Fresh Prince i Bel Air. #kenzoxhm

En kommentar till Kenzo x H&M:s kollektion känns lite som Riddler i Batman möter Fresh Prince i Bel Air. #kenzoxhm

  • Jimbo skriver:

    To explain to nolui-stranAan citizens.Sure, we Australians can get bloody upset at the outrageous imposition of compulsory voting. But, on arrival at the booth, once we hear the cheery sizzle of the accompanying sausage barbecue, we can’t remember why we were upset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: