Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Insättningsschema för Intuniv för vuxna

dosering-intunivInsättningsschema för Intuniv för vuxna, de mörkare färgerna indikerar de högre viktklasserna. Min läkare tycker att 10 mg, alternativt 12 mg ska vara slutliga dosen för mig och han tyckte jag bara kunde dubbla dosen, så jag började på 2 mg. Jag räknade på de lägre vikterna hur doseringen skulle rimligen kunna se ut för personer som väger mer än 58 kg, men fråga läkaren för exakt medicinsk rekommendation. Detta är bara ett råd utifrån hur jag uppskattat doseringen baserat på lägre viktklasser. Maxdos är dock enligt FASS är 7 mg, men läkare har fri förskrivningsrätt och kan förskriva högre dos. Det saknas ett fungerande praxis för dosering av vuxna idag.

En kommentar till Insättningsschema för Intuniv för vuxna

  • Katarina skriver:

    Hej! Detta är det första jag hittar om inutiv för vuxna! Har bett min läkare kolla upp detta och ev pröva på mig. Allt jag hittat står bara att det är godkänt för behandling av barn och ungdomar! Jag hat adhd och gad Bla. Centralstimulerande får mig att må dåligt inrf har funkat på mig med mina kombinerade diagnoser. Hur funkar detta på dig? Vad heter läkten som skriver ut detta så kanske man kan hänvisa till denne. Mycket tacksam för svar är verkligen intresserad av att prova detta då jag snart gett upp hoppet på läkemedel. Får just nu bara antidepp och sömnmediciner.
    Med vänlig hälsning, katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: