Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fire Emblem Fates med inriktningarna Birthright, Conquest eller Revelation, i grunden samma spel men tre olika versioner av berättelsen. Själv började jag med Birthright, sedan Conquest och därefter Revelation. Tar nog strax under 90 timmar att spela genom alla tre olika kampanjerna och det vill du för att få hela bilden klar för dig, men de flesta frågetecken rätas inte ut förrän mot slutet av Revelation. #fireemblemfates #fireemblem #fireemblemrevelation

Fire Emblem Fates med inriktningarna Birthright, Conquest eller Revelation, i grunden samma spel men tre olika versioner av berättelsen. Själv började jag med Birthright, sedan Conquest och därefter Revelation. Tar nog strax under 90 timmar att spela genom alla tre olika kampanjerna och det vill du för att få hela bilden klar för dig, men de flesta frågetecken rätas inte ut förrän mot slutet av Revelation. #fireemblemfates #fireemblem #fireemblemrevelation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: