Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Lena Nitz, ordförande på Polisförbundet på seminariet När polisen möter människor med psykisk ohälsa, föredrar en undersökning de gjort bland sina medlemmar, 6 av 10 poliser upplever att det är samma personer som återkommer, 7 av 10 tycker inte att gruppen får rätt stöd från psykiatrin och 6 av 10 bedömer att dem de möter är såpass sjuka att de inte klarar sig i samhället.

Lena Nitz, ordförande på Polisförbundet på seminariet När polisen möter människor med psykisk ohälsa, föredrar en undersökning de gjort bland sina medlemmar, 6 av 10 poliser upplever att det är samma personer som återkommer, 7 av 10 tycker inte att gruppen får rätt stöd från psykiatrin och 6 av 10 bedömer att dem de möter är såpass sjuka att de inte klarar sig i samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: