Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ringer SAS och säger att jag är sen och undrar om jag kan boka om. Det går inte utan att ringa resebyrån. För att öka på min stress säger han att boardingen stänger 17:20, jag svarar att det tror jag inte på. Möjligen öppnar den 17:40, stänger 17:45 om kärran går 17:50. Jag har rest med er förrut… Nu är kl 17:35 och gaten har inte öppnat, men jag hann. Henrik vs Tiden 1-0, Henrik vs SAS 1-0…

Ringer SAS och säger att jag är sen och undrar om jag kan boka om. Det går inte utan att ringa resebyrån. För att öka på min stress säger han att boardingen stänger 17:20, jag svarar att det tror jag inte på. Möjligen öppnar den 17:40, stänger 17:45 om kärran går 17:50. Jag har rest med er förrut... Nu är kl 17:35 och gaten har inte öppnat, men jag hann. Henrik vs Tiden 1-0, Henrik vs SAS 1-0...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: