Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

På Peer to peer support-seminaroum med NSPH. #nsph #riksförbundetattention

På Peer to peer support-seminaroum med NSPH. #nsph #riksförbundetattention

En kommentar till På Peer to peer support-seminaroum med NSPH. #nsph #riksförbundetattention

  • Dorie skriver:

    pisze:Szanowny Panie KreZuky!taafyrowany powyższym wpisem chciaÅ‚bym zapytać, czy patelnia wylizana Å›wieżo po irygacji może li przyprawić amatora zasmażki o halucynacje?OceÅ„ komentarz 2  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: