Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En vanlig spridd uppfattning är att det är fler med psykisk ohälsa som blir långtidssjukskrivna. Men sett till antal så är de faktiskt färre, ungefär 20.000 mindre till antalet är sjukskrivna för psykisk ohälsa idag än för tio år sedan. Däremot är färre sjukskrivna totalt så i procent sett ökar gruppen, men uppfattningen om att det skulle vara fler till faktiskt antal är en myt som tyvärr blivit till sanning. https://www.forsakringskassan.se/wps/wcm/connect/d7d4b78e-39fa-4c2f-bed9-ade979b5ff23/socialforsakringsrapport_2015_1.pdf?MOD=AJPERES

En vanlig spridd uppfattning är att det är fler med psykisk ohälsa som blir långtidssjukskrivna. Men sett till antal så är de faktiskt färre, ungefär 20.000 mindre till antalet är sjukskrivna för psykisk ohälsa idag än för tio år sedan. Däremot är färre sjukskrivna totalt så i procent sett ökar gruppen, men uppfattningen om att det skulle vara fler till faktiskt antal är en myt som tyvärr blivit till sanning. https://www.forsakringskassan.se/wps/wcm/connect/d7d4b78e-39fa-4c2f-bed9-ade979b5ff23/socialforsakringsrapport_2015_1.pdf?MOD=AJPERES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: