Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

I Stockholm har de inte sittplatser för funktionshindrade eller pensionärer, utan prioriterade sittplatser. Det känns liksom som om de är VIP-säten gjorda för väluppfostrade aspergare med god smak och som vill slippa onödigt sällskap på sätet brevid…

I Stockholm har de inte sittplatser för funktionshindrade eller pensionärer, utan prioriterade sittplatser. Det känns liksom som om de är VIP-säten gjorda för väluppfostrade aspergare med god smak och som vill slippa onödigt sällskap på sätet brevid...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: