Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Om Fassbinder levt idag, tror ni att han med dagens filmpolitik hade fått lov att göra en enda film?Och blir det inte diskriminerande i sig att bara ta hänsyn till en diskrimineringsgrund i en märkning.Själv skulle jag gärna se en Autism-stämpel på film, även om jag inte tror att det är den enda orsaken till varför Fassbinder är 1900-talets mest intressante regissör.

Om Fassbinder levt idag, tror ni att han med dagens filmpolitik hade fått lov att göra en enda film?Och blir det inte diskriminerande i sig att bara ta hänsyn till en diskrimineringsgrund i en märkning.Själv skulle jag gärna se en Autism-stämpel på film, även om jag inte tror att det är den enda orsaken till varför Fassbinder är 1900-talets mest intressante regissör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: