Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Får frågan om jag vill ha banan i min Frappucino på Starbucks. Jag säger nej och att jag kan ha lite svårt för banansmak, det värsta jag visste var som barn när tandläkaren smetade på en fluorkräm på tänderna med en artificiell banansmak. Men hon förstår inte vad jag talar om…Så jag frågar henne om hon känner till konceptet med "fluortant". Hon ser ut som ett frågetecken när jag förklarar att med jämna mellanrum kom en kvinna till klassrummet med en termos med fluor som vi alla fick fördelat i var sin liten mugg och sedan sköljde vi munnen unisont i en minut och detta gjordes i alla skolor… Jag börjar bli gammal…

Får frågan om jag vill ha banan i min Frappucino på Starbucks. Jag säger nej och att jag kan ha lite svårt för banansmak, det värsta jag visste var som barn när tandläkaren smetade på en fluorkräm på tänderna med en artificiell banansmak. Men hon förstår inte vad jag talar om...Så jag frågar henne om hon känner till konceptet med "fluortant". Hon ser ut som ett frågetecken när jag förklarar att med jämna mellanrum kom en kvinna till klassrummet med en termos med fluor som vi alla fick fördelat i var sin liten mugg och sedan sköljde vi munnen unisont i en minut och detta gjordes i alla skolor... Jag börjar bli gammal...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: