Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bara jag som tycker detta var riktigt snyggt? Hur mycket har inte Göteborgs stad slängt ut på reklamkampanjer på Västlänken, som inte mig emot, bara ökat motståndet, att 30 mille för en ljus- och vatteninstallation känns som det vettigaste (iaf snyggaste) beslut denna stad har fattat.

Bara jag som tycker detta var riktigt snyggt? Hur mycket har inte Göteborgs stad slängt ut på reklamkampanjer på Västlänken, som inte mig emot, bara ökat motståndet, att 30 mille för en ljus- och vatteninstallation känns som det vettigaste (iaf snyggaste) beslut denna stad har fattat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: