Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Svårt att misslyckas med en Nachostallrik

Det känns som om det är svårt att misslyckas med en Nachostallrik men Taco Bar serverade en ganska blek variant utan något extra, då är jag ändå en person som gillar streetfood. Helt ätbart, men inte ett dugg bättre än om jag gjort det själv. Och jag hade lite högre förväntningar... Ölutbudet kunde varit bättre. Men jättetrevlig personal och service. Jag önskar att stället höll er nivå.

Det känns som om det är svårt att misslyckas med en Nachostallrik men Taco Bar serverade en ganska blek variant utan något extra, då är jag ändå en person som gillar streetfood. Helt ätbart, men inte ett dugg bättre än om jag gjort det själv. Och jag hade lite högre förväntningar… Ölutbudet kunde varit bättre. Men jättetrevlig personal och service. Jag önskar att stället höll er nivå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: