Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vad betyder det här. Att jag kan ringa dem och de levererar paketet till mig igen. Eller att jag måste åka till Taljegårdsgatan 4 i Mölndal? Känner verkligen inte för att åka den omvägen för att hämta ett paket, kommer ta mig två timmar minst med kollektivtrafiken. Varför meddelar inte UPS likt DHL att de ska komma en dag i förväg?

Vad betyder det här. Att jag kan ringa dem och de levererar paketet till mig igen. Eller att jag måste åka till Taljegårdsgatan 4 i Mölndal? Känner verkligen inte för att åka den omvägen för att hämta ett paket, kommer ta mig två timmar minst med kollektivtrafiken. Varför meddelar inte UPS likt DHL att de ska komma en dag i förväg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: