Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nästan 80 procent av Göteborgs invånare tycker att den viktigaste frågan är att det byggs fler bostäder, medan knappt ens 15 procent tycker det är viktigast att bygga Västlänken, enligt en opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av Centerpartiet…

Nästan 80 procent av Göteborgs invånare tycker att den viktigaste frågan är att det byggs fler bostäder, medan knappt ens 15 procent tycker det är viktigast att bygga Västlänken, enligt en opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av Centerpartiet...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: