Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Enligt Elle Man, polsk edition, är det hetaste du kan ha just nu en klassisk trenchcoat från Burberry, det känns ju kul att veta att du åtminstone i Polen ligger högt på trendbarometern. Med ett pris på 6100 zl är den också ungefär fem papp billigare än om du köper den i Sverige, sedan märket för en alltmer tynande tillvaro med färre återförsäljare, ingen egen flaggskeppsbutik och därmed högre priser jämfört med övriga Europa…

Enligt Elle Man, polsk edition, är det hetaste du kan ha just nu en klassisk trenchcoat från Burberry, det känns ju kul att veta att du åtminstone i Polen ligger högt på trendbarometern. Med ett pris på 6100 zl är den också ungefär fem papp billigare än om du köper den i Sverige, sedan märket för en alltmer tynande tillvaro med färre återförsäljare, ingen egen flaggskeppsbutik och därmed högre priser jämfört med övriga Europa...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: