Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Välkommen på Attentions studiecirkel Din Egen Berättelse. Vi kommer varje torsdag med start 12 maj och framöver att arbeta oss genom material framtaget av NSPH och (H)järnkoll, vi arbetar med alla möjliga uttrycksformer som scrapbooking till att kunna berätta din historia i grupp. Studiecirkeln är öppen för alla som är nyfikna på föreningen. Kl 18:00-20:00, självklart bjuder vi på fika. För frågor ring: 031-7880836 eller mail attention@vgl.se.

Välkommen på Attentions studiecirkel Din Egen Berättelse. Vi kommer varje torsdag med start 12 maj och framöver att arbeta oss genom material framtaget av NSPH och (H)järnkoll, vi arbetar med alla möjliga uttrycksformer som scrapbooking till att kunna berätta din historia i grupp. Studiecirkeln är öppen för alla som är nyfikna på föreningen. Kl 18:00-20:00, självklart bjuder vi på fika. För frågor ring: 031-7880836 eller mail attention@vgl.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: