Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

På riktigt, vem kommer sakna att sitta och pilla ut ärtor ur alla sallader? Trist för Bjuv möjligen, men en seger för alla oss som blivit plågade med det näst värsta efter brysselkål i salladsväg under decennier. Kan vi hoppas på ett bamba utan ärtor nu?

På riktigt, vem kommer sakna att sitta och pilla ut ärtor ur alla sallader? Trist för Bjuv möjligen, men en seger för alla oss som blivit plågade med det näst värsta efter brysselkål i salladsväg under decennier. Kan vi hoppas på ett bamba utan ärtor nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: