Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Var finns hjälpen?Välkommen till en studircirkel om var i samhället du vänder dig för att få rätt stöd och hjälp, en informativ helg som kommer öka dina kunskaper om samhällets insatser. Tid och plats: 23-24 April på Risbergsgatan 16, Attention i Göteborg.Alla medlemmar i föreningen är välkomna, för icke medlemmar så kostar cirkeln 800:-. Anmälan attention@vgl.se. Begränsat antal platser.

Var finns hjälpen?Välkommen till en studircirkel om var i samhället du vänder dig för att få rätt stöd och hjälp, en informativ helg som kommer öka dina kunskaper om samhällets insatser. Tid och plats: 23-24 April på Risbergsgatan 16, Attention i Göteborg.Alla medlemmar i föreningen är välkomna, för icke medlemmar så kostar cirkeln 800:-. Anmälan attention@vgl.se. Begränsat antal platser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: