Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

I USA har demokratern och republikanerna växelvis suttit vid makten var åttonde år.

I USA har demokratern och republikanerna växelvis suttit vid makten var åttonde år. Jag hade verkligen velat sett Marco Rubio som republikanernas kandidat men nu blir det inte så. Jag hoppas att Hillary kan bli den första att ta en ny demokratisk presidentmandatperiod direkt två stycken demokratiska sådana.

Jag hade verkligen velat sett Marco Rubio som republikanernas kandidat men nu blir det inte så. Jag hoppas att Hillary kan bli den första att ta en ny demokratisk presidentmandatperiod direkt två stycken demokratiska sådana.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: