Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fått erbjudanden om billiga bågar senaste veckan eller kanske varit en av de som ofrivilligt publicerat inlägget om de piratkopierade solglasögonen?Ja, ditt konto kan ha blivit hackat och säkrast är att byta lösenord. Men det är inte säkert att det hjälper om du har accepterat att låta någon annan ha tillgång till din Facebook-sida.Det har jag väl aldrig gjort, tänker du kanske nu? Men kolla under applikationer i Facebooks inställningar, dessa installeras varje gång du accepterar att logga in med facebook från en extern webbsida eller app samt när du ger dessa åtkomst till din Facebook-sida.Själv hade jag flera hundra. Och de flesta hade jag ingen aning om vilka de var eller varför jag tillåtit dem få access till min profil. Det var tidskrävande att bara radera de mest suspekta.De flesta företag missbrukar inte den här möjligheten och kommer aldrig börja spamma din sida med inlägg, jag säger inte att du ska sluta använda den här funktionen. Däremot bör du känna till att varje gång du exempelvis gör ett av alla de här Facebook-testen som florerar och som vill att du loggar in med Facebook och installerar en applikation ger den här innehållspublicisten rätt att få access till din sida och kan göra inlägg på den. Det gäller även om det står att de aldrig kommer att publicera något på din sida, har du ändå gett dem rätten att göra det. Hur tror du annars de publicerar resultatet på din sida?Har du drabbats av att få inlägg du inte skrivit på din sida, börja med att radera de applikationer du inte känner till. Dessa har inte fått tillgång till ditt lösenord, din dator har inte smittats av virus och du har förmodligen inte blivit hackad, så dålig säkerhet har inte Facebook.Jag skriver inte det här för att skrämmas, utan för att uppmana till lite "källkritik".Fråga dig varför vill de ha tillgång till dina uppgifter och den här funktionen. Är det en seriös aktör som du känner till som ligger bakom?Nästa gång är det kanske något mindre oskyldigt än billiga solglasögon som postas…

Fått erbjudanden om billiga bågar senaste veckan eller kanske varit en av de som ofrivilligt publicerat inlägget om de piratkopierade solglasögonen?Ja, ditt konto kan ha blivit hackat och säkrast är att byta lösenord. Men det är inte säkert att det hjälper om du har accepterat att låta någon annan ha tillgång till din Facebook-sida.Det har jag väl aldrig gjort, tänker du kanske nu? Men kolla under applikationer i Facebooks inställningar, dessa installeras varje gång du accepterar att logga in med facebook från en extern webbsida eller app samt när du ger dessa åtkomst till din Facebook-sida.Själv hade jag flera hundra. Och de flesta hade jag ingen aning om vilka de var eller varför jag tillåtit dem få access till min profil. Det var tidskrävande att bara radera de mest suspekta.De flesta företag missbrukar inte den här möjligheten och kommer aldrig börja spamma din sida med inlägg, jag säger inte att du ska sluta använda den här funktionen. Däremot bör du känna till att varje gång du exempelvis gör ett av alla de här Facebook-testen som florerar och som vill att du loggar in med Facebook och installerar en applikation ger den här innehållspublicisten rätt att få access till din sida och kan göra inlägg på den. Det gäller även om det står att de aldrig kommer att publicera något på din sida, har du ändå gett dem rätten att göra det. Hur tror du annars de publicerar resultatet på din sida?Har du drabbats av att få inlägg du inte skrivit på din sida, börja med att radera de applikationer du inte känner till. Dessa har inte fått tillgång till ditt lösenord, din dator har inte smittats av virus och du har förmodligen inte blivit hackad, så dålig säkerhet har inte Facebook.Jag skriver inte det här för att skrämmas, utan för att uppmana till lite "källkritik".Fråga dig varför vill de ha tillgång till dina uppgifter och den här funktionen. Är det en seriös aktör som du känner till som ligger bakom?Nästa gång är det kanske något mindre oskyldigt än billiga solglasögon som postas...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: