Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Margot Wallström utsågs till en av årets tänkare 2015, men fåverkar studerat vilka andra Foreign Policy tagit med på listan så låt oss göra ett axplock. Vi hittar Greklands föredetta finansminister, ökänd för hur han vägrat sanera landets ekonomi och när han inte lyckaded smita från notan hoppade han av. Rysslands president som anklagas för mord på sina kritiker och ligger bakom Rysslands antigay-lagar återfinns på listan. Men mest ironisk av allt för Wallström, sist på listan återfinns Saudiarabiens prins och försvarsminister. Medeltida säger Wallström, årets tänkare ihop med Wallström säger Foreign Policy. Det är nästan att du kunde tro att Onion News satt ihop listan. #svpol

Margot Wallström utsågs till en av årets tänkare 2015, men fåverkar studerat vilka andra Foreign Policy tagit med på listan så låt oss göra ett axplock. Vi hittar Greklands föredetta finansminister, ökänd för hur han vägrat sanera landets ekonomi och när han inte lyckaded smita från notan hoppade han av. Rysslands president som anklagas för mord på sina kritiker och ligger bakom Rysslands antigay-lagar återfinns på listan. Men mest ironisk av allt för Wallström, sist på listan återfinns Saudiarabiens prins och försvarsminister. Medeltida säger Wallström, årets tänkare ihop med Wallström säger Foreign Policy. Det är nästan att du kunde tro att Onion News satt ihop listan. #svpol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: