Google Translate

Om mig:
Mitt namn Àr Henrik D. Ragnevi, jag Àr född 1978 och Àr samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag Àr en van debattör och förelÀsare nÀr det kommer till psykiatri.
FrĂ„gor som intresserar mig Ă€r psykiatri, socialförsĂ€kringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gĂ€rna andra frĂ„gor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse

Film, TV och mode Àr stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkÀrlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande Àmnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjÀrnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed Àr i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Centerpartiets fĂ„r 8.8 procent enligt Aftonbladets senaste opinionssiffror. 😀

Centerpartiets fĂ„r 8.8 procent enligt Aftonbladets senaste opinionssiffror. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: