Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Final Fantasy XV. Varför erkänner inte Square Enix att seriens huvudpersoner är ett par, jag spelade demot i fem minuter och konstaterade det. Efter femton spel i serien tror jag världen kan hantera en homoromans i serien. Även om Final Fantasy vad jag kommer på aldrig haft en sexscen eller ens anspelat på det, så är serien fylld av heterosexuella relationer. #finalfantasyxv #finalfantasy #finalfantasyxvdemo

Final Fantasy XV. Varför erkänner inte Square Enix att seriens huvudpersoner är ett par, jag spelade demot i fem minuter och konstaterade det. Efter femton spel i serien tror jag världen kan hantera en homoromans i serien. Även om Final Fantasy vad jag kommer på aldrig haft en sexscen eller ens anspelat på det, så är serien fylld av heterosexuella relationer. #finalfantasyxv #finalfantasy #finalfantasyxvdemo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: