Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Poseidon har bytt ut femtiotalslampan i badrummet

Poseidon har bytt ut femtiotalslampan i badrummet, jag kan ingenting om renovering men är det verkligen smart att inte måla över där den gamla lampan satt så det är betong rätt under. Blir det inte lätt fuktskadat då? Ljuset är förjävligt, du ser ut som en statist i The Walking Dead... Men det är inget mot det fruktansvärda ljuset i köket där de monterat en taklampa på väggen så det fungerar som en strålkastare eller den Claes Ohlsson-inspirerade lösning för ljuset i garderoben, men det skadar i alla fall inte huset, det är bara otrevligt och fult. Valfrihet hos Poseidon med olika alternativ och utseenden och fokus på kvalitet och estetik verkar vara ett okänt begrepp för detta bolag. Som tack för dessa standardhöjande insatser ska de höja hyran...

jag kan ingenting om renovering men är det verkligen smart att inte måla över där den gamla lampan satt så det är betong rätt under. Blir det inte lätt fuktskadat då? Ljuset är förjävligt, du ser ut som en statist i The Walking Dead… Men det är inget mot det fruktansvärda ljuset i köket där de monterat en taklampa på väggen så det fungerar som en strålkastare eller den Claes Ohlsson-inspirerade lösning för ljuset i garderoben, men det skadar i alla fall inte huset, det är bara otrevligt och fult. Valfrihet hos Poseidon med olika alternativ och utseenden och fokus på kvalitet och estetik verkar vara ett okänt begrepp för detta bolag. Som tack för dessa standardhöjande insatser ska de höja hyran…

En kommentar till Poseidon har bytt ut femtiotalslampan i badrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: