Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gillberg har precis klivit på scenen, inleder med att förklara att det blivit fel när vi bara pratat om ett syndrom i taget, när praktiskt taget alla har fler eller drag av många andra tillstånd, varpå han kom fram till ESSENCE-begreppet. #christophergillberg #essence #riksförbundetattention #elevenärinteproblemet #adhdsweden

Gillberg har precis klivit på scenen, inleder med att förklara att det blivit fel när vi bara pratat om ett syndrom i taget, när praktiskt taget alla har fler eller drag av många andra tillstånd, varpå han kom fram till ESSENCE-begreppet. #christophergillberg #essence #riksförbundetattention #elevenärinteproblemet #adhdsweden

En kommentar till Gillberg har precis klivit på scenen, inleder med att förklara att det blivit fel när vi bara pratat om ett syndrom i taget, när praktiskt taget alla har fler eller drag av många andra tillstånd, varpå han kom fram till ESSENCE-begreppet. #christophergillberg #essence #riksförbundetattention #elevenärinteproblemet #adhdsweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: