Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag har jag och Anders Bjursten från Attention i Göteborg varit på Chalmers och pratat om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för studievägledare och bibliotekarier.

Idag har jag och Anders Bjursten från Attention i Göteborg varit på Chalmers och pratat om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för studievägledare och bibliotekarier.

2 kommentarer till Idag har jag och Anders Bjursten från Attention i Göteborg varit på Chalmers och pratat om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för studievägledare och bibliotekarier.

  • Maria skriver:

    Sen kom jag på en annan sak, lärarna själva vad lider inte de av?? Det finns ju en anledning till att de har stannat in the shelted heaven i hela sitt liv. När jag pluggade på BHS så var alla lärarna där helt aspiga men helt omedvetna om det, de såg sin egen storhet men inte sina egna fel.

  • Maria skriver:

    Har ni pratat på Chalmers om funktionsnedsättningar?? Har man kommit så pass långt med sina funktionsnedsättningar så har de inte vållat så stora problem men det klart på Chalmers finns det ju en del datanördar och vad datanördar egentligen är vet vi ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: