Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

#Zelda Triforce Heroes, är kanske ett av de sämsta Zelda-spelen som gjorts. Frustrerande i singleplayerläge, men ännu mer frustrerande att onlineläget är buggigt, i synnerhet i ett spel som handlar om timing. Med tanke på hur svårt det är att hitta andra spelare online verkar inte spelet blivit någon större hit för Nintendo. #zeldatriforceheroes

#Zelda Triforce Heroes, är kanske ett av de sämsta Zelda-spelen som gjorts. Frustrerande i singleplayerläge, men ännu mer frustrerande att onlineläget är buggigt, i synnerhet i ett spel som handlar om timing. Med tanke på hur svårt det är att hitta andra spelare online verkar inte spelet blivit någon större hit för Nintendo. #zeldatriforceheroes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: