Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ebba Bush Thor är en person som får vänstern att helt tappa fattningen när det kommer till uppförande, hade det varit en kvinnlig politiker på vänsterkanten som avbildades i en satirbild likt denna som illustration till en artikel på ledarsidorna i ex. DN skulle det förmodligen skrikits om nätmobbning. Men när en av Sveriges mest lästa kolumnister får sin kritiska artikel mot Ebba Bush Thor illustrerad med denna bild är det helt tyst.Jag har inga problem med satir eller Göran Greiders text, utan just kombinationen känns osmaklig. Vänstern pratar gärna om solidaritet, men det räcker med att någon inte delar deras åsikter så finns det inga gränser för deras hat… Och på Ebba Bush Thor råder det fri jaktsäsong.

Ebba Bush Thor är en person som får vänstern att helt tappa fattningen när det kommer till uppförande, hade det varit en kvinnlig politiker på vänsterkanten som avbildades i en satirbild likt denna som illustration till en artikel på ledarsidorna i ex. DN skulle det förmodligen skrikits om nätmobbning. Men när en av Sveriges mest lästa kolumnister får sin kritiska artikel mot Ebba Bush Thor illustrerad med denna bild är det helt tyst.Jag har inga problem med satir eller Göran Greiders text, utan just kombinationen känns osmaklig. Vänstern pratar gärna om solidaritet, men det räcker med att någon inte delar deras åsikter så finns det inga gränser för deras hat... Och på Ebba Bush Thor råder det fri jaktsäsong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: