Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vem vann slipsfighten?

Ikväll har Jimmy Åkesson snyggast slips i vinrött med rutor i texturen. Jan Björklund chockar med en rosa slips, dock snyggast knyten, Jonas Sjöstedt har glömt slipsen hemma men kontrar med att ha snyggaste kavajen. Fridolin verkar däremot slutat engagera sig, låter han Löfven även bestämma vad han ska ha på sig? Anders W Johnssons slips är för plottrig. Reinfeldt må ha lämnat politiken, men Reinfeldt-kragen (breda skjortkragar) lever kvar hos många manliga politiker. Löfven slår på med breda slag på kavajen, något som vi kunnat se som en motreaktion på de smala slag som exempelvis de kavajer Littorin och Sjöstedt har. Björklund och Johnsson väljer också lite bredare slag. Det är sparsmakat med assessorer, ingen av dem verkar bemödat sig att fundera på en näsduk. Färgerna på kavajer går i matt svart eller mörkt grått. Inga av de manliga partiledarna har nappat på trenden med den korta kostymbyxan. Fridolin väljer skor som sticker ut lite till en annars trist klädsel. Åkesson och Björklund är annars de män som sticker ut mest ikväll.

Ikväll har Jimmy Åkesson snyggast slips i vinrött med rutor i texturen. Jan Björklund chockar med en rosa slips, dock snyggast knyten, Jonas Sjöstedt har glömt slipsen hemma men kontrar med att ha snyggaste kavajen. Fridolin verkar däremot slutat engagera sig, låter han Löfven även bestämma vad han ska ha på sig? Anders W Johnssons slips är för plottrig. Reinfeldt må ha lämnat politiken, men Reinfeldt-kragen (breda skjortkragar) lever kvar hos många manliga politiker. Löfven slår på med breda slag på kavajen, något som vi kunnat se som en motreaktion på de smala slag som exempelvis de kavajer Littorin och Sjöstedt har. Björklund och Johnsson väljer också lite bredare slag. Det är sparsmakat med assessorer, ingen av dem verkar bemödat sig att fundera på en näsduk. Färgerna på kavajer går i matt svart eller mörkt grått. Inga av de manliga partiledarna har nappat på trenden med den korta kostymbyxan. Fridolin väljer skor som sticker ut lite till en annars trist klädsel. Åkesson och Björklund är annars de män som sticker ut mest ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: