Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Chad gör slut med Chanel i Scream Queens

Eller hur du hanterar situationen när din föredetta flickvän hittar dig i säng med din bäste kompis.

I Fox nya serie Scream Queens blir självupptagna Chanel satt på plats av den förvisso minst lika självupptagne Chad som lyckas vända på situationen när Chanel hittat honom i säng med sin rumskompis och får det till homofobi från hennes sida och dumpar henne.

Scream Queens är en underhållande serie som blandar skräck och svart komik och resultatet är betydligt bättre än namnet. Detta är vad rebooten Scream som visades på MTV i somras borde ha varit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: