Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Flying Dog, Snake IPA på fat

Tapped Flying Dog, Snake IPA. First time I have tasted this from a tap, yes it is better than bottled. #flyingdog #flyingdogbrewery

Jag har verkligen väntat på detta. Jag visste att någon gång kommer det hända, att jag går in på en pub och de har en av bryggeriet Flying Dogs ölsorter på fat. Ikväll hände det. Och fat slår flaska alla gånger, det är inte bara ölsnobbism, det är verkligen en djupare smak och mer känsla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: