Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Porrfria hotell på riktigt

sexfritt

PK-kommuner med moralpanik har kunnat boka hotell eller kursgårdar via sajten porrfritt.se. För bara 500:- per år så kan ett hotell, vandrarhem eller kursgård bli certifierade och få använda det politiskt korrekta klistermärket. Det enda som krävs är att de lämnar ett skriftligt intyg på att det är porrfritt. I det här fallet främst att de inte erbjuder några kanaler på TV:n som via pay-per-view visar något naket.

 

Jag hoppas inte att någon som ligger bakom porrfritt.se blir tipsade om något som heter “internet”, men då de har en webbsida så verkar det som om de kanske känner till fenomenet redan.

 

Annars kanske de får utöka kraven för klassas som porrfria…

  1. Erbjud inte internet, sätt i största möjliga mån också upp utrustning som stör signalen.
  2. Visitera och gå genom alla gästers bagage.
  3. Förbjud att gästen har med sig någon form av dator eller mobiltelefon med sig.
  4. För att förhindra att hotellgästerna eventuellt skulle kunna ha sex, videoövervaka alla rum och … vänta … skulle det inte klassas som pornografi i så fall?

Och där föll det.

 

Jag tror inte att någon skulle vilja bo på ett hotell ens där någon av de tre första punkterna. Så porrfritt hade inte fått in någon femhundring från hotellägarna, och även om de nu hade lyckats med det så hade förmodligen hotellet gått i konkurs och då hade det inte blivit några pengar till klistermärken i alla fall.

 

Förresten, för bara 500:- genomför jag en certifiering i att hotellet är helt fritt från rester av skadliga Chemtrails, chemtrailsfritt klistermärke ingår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: