Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Dyr euro fortfarande

De som hade hoppats på att Greklandskrisen skulle leda till en billigare Europasemester kan fortsätta att hoppas. Medan centralbanken i Frankfurt kämpar för att inte Grekland ska krasha Européernas ekonomi har svenska Riksbanken en helt egen agenda, att Svenskars köpkraftsparitet ska motsvara invånarnas i Albanien. Vänsterpartiet kan sluta tjata om att de "rika" ska bli fattigare, Riksbanken har gjort jobbet åt dem genom att dumpa värdet på kronan genom att sänka (öka?) reporäntan till minus 0.35%. De rånade dock resten av befolkningen samtidigt, på ett år har exempelvis dollarn och pundet ökat med sextio procent. Eurons ökning är mer modest, utan det grekiska haveriet hade det blivit till att stanna hemma och odla morötter...

De som hade hoppats på att Greklandskrisen skulle leda till en billigare Europasemester kan fortsätta att hoppas. Medan centralbanken i Frankfurt kämpar för att inte Grekland ska krasha Européernas ekonomi har svenska Riksbanken en helt egen agenda, att Svenskars köpkraftsparitet ska motsvara invånarnas i Albanien. Vänsterpartiet kan sluta tjata om att de “rika” ska bli fattigare, Riksbanken har gjort jobbet åt dem genom att dumpa värdet på kronan genom att sänka (öka?) reporäntan till minus 0.35%. De rånade dock resten av befolkningen samtidigt, på ett år har exempelvis dollarn och pundet ökat med sextio procent. Eurons ökning är mer modest, utan det grekiska haveriet hade det blivit till att stanna hemma och odla morötter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: